De beste Cloud oplossingen

Geen ondernemer en geen bedrijf is hetzelfde. Specifieke diensten en producten vragen om een op maat aanpak. Dat geldt des te meer voor de behandeling en opslag van uw data. Dit is waarom wij van Cloud3000 tailor made cloud oplossingen voor uiteenlopende ondernemers aanbieden. Wij richten ons daarbij op drie doelgroepen: De installateurs, de adviseurs en de zakelijke dienstverlening. Voor ieder van deze drie groepen ondernemers hebben wij gerichte kennis en ervaring in huis.

De beste Cloud oplossingen voor installateurs

Als installateur bent u vaak onderweg. Uw kantoor is als het ware mobiel. U brengt veel tijd door in de auto en op andere locaties dan uw vaste kantoor. Het daadwerkelijke kantoor van de onderneming is voor u slechts een verzamelplaats. Het is belangrijk dat u overal en altijd bij uw bestanden en data kunt. Een betrouwbare en snelle verbinding met internet is vreselijk belangrijk om het werk goed te kunnen doen. Daarnaast wilt u de zekerheid hebben dat u altijd bereikbaar bent en dat alle data veilig en betrouwbaar wordt opgeslagen. U wilt altijd bij uw email en agenda kunnen. U wilt uw werk kunnen doen alsof u op kantoor zou zitten. Geen probleem. Met de cloud oplossingen van Cloud3000 ben je hier helemaal zeker van. En dat geldt niet alleen voor u. Dat geldt voor alle collega’s die veel onderweg zijn.

De beste Cloud oplossingen voor adviseurs

Als adviseur werkt u met meerdere apparaten en programma’s. Daarnaast bent u steeds meer buiten het kantoor aan het werk. Op locatie wenst u dat alles net zo goed werkt als op de traditionele werkplek. Daarbij moet alle informatie en data ook net zo gemakkelijk beschikbaar zijn op iedere locatie denkbaar. Daarnaast spelen bescherming en beveiliging van data een grote rol tijdens het werk. Met de cloud oplossingen van Cloud3000 kunt u onbezorgd veilig en snel werken waar u maar wilt.

De beste Cloud oplossingen voor de zakelijke dienstverlening

De zakelijke dienstverlening werkt steeds specifieker. Wat u zoekt is een infrastructuur die tot in de puntjes is toegespitst op uw manier van werken. Zodat de medewerkers zo effectief en efficiënt mogelijk de klanten kunnen bedienen. Omdat de markt verandert en altijd in beweging is, zijn de beste cloud oplossingen flexibel én specifiek.

Met Cloud3000 kunnen medewerkers overal werken. Waar zij maar willen kunnen zij inloggen en bestanden openen en aanpassen. Zij kunnen altijd bij hun agenda en email. Alle bedrijfsdata is centraal gevestigd door middel van onze Private Cloud Oplossing. Dit maakt het mogelijk om altijd door te werken, zelfs als de internetverbinding wegvalt!

Wilt u meer weten over wat
wij u kunnen bieden?
Klik dan door of bel ons even op!

Bel direct met 0348 – 748 304

    Neem vrijblijvend contact op
    © Copyright 2021 - Cloud3000
    Top