Hoe kan ik kosten besparen op automatisering?

Het is misschien niet het eerste waar u over nadenkt op de afdeling ICT. U bent gewend in technische oplossingen te denken. U denkt analytisch en probleemoplossend. Die denkwijze omzetten in een kostenbesparende gedachte is niet zomaar gedaan. De bedrijfsresultaten zijn nu eenmaal niet waar de ICT afdeling zich als uitvoerende kracht als eerste mee bezighoudt. Toch is het juist daar waar u als ondernemer kosten kunt besparen!

Hoe kan ik kosten besparen op automatisering?

Op de ICT afdeling komen nieuwe technologieën dagelijks binnen als kruipolie. Dit gebeurt geleidelijk. Steeds weer implementeert een nieuwe software of hardware zich in de bedrijfsvoering van de afdeling. Dit is logisch want u wilt altijd up to date blijven en werken met de nieuwste en beste technologie.

Die verschillende technologieën zijn vaak van verschillende aanbieders. Dat betekent dat zij in principe niet samenwerken. Wel zitten er overlappingen in. Verschillende generaties ICT middelen worden gemixt toegepast. Dit zorgt voor een steeds groeiende complexiteit en vaak ook hoger wordende kosten. Hier valt heel veel op te besparen! Maar de ICT afdeling is hier vaak veel te druk voor om dit ook nog te regelen.

Kosten besparen op automatisering met Cloud3000

Volgens Gartner liggen de gemiddelde kosten tussen € 2.400,- en € 3.600,- per werkplek per jaar. Wij  gaan graag de uitdaging aan om een stuk onder deze prijsstelling uit te komen. Door de uitgebalanceerde op maat producten en diensten aan te bieden, kunnen wij een prijs per werkplek per maand aanbieden. En we hebben nog meer mogelijkheden zoals:

 • Flexibel aantal werkplekken per maand, je betaalt alleen wat je verbruikt.
 • Huur en verkoop van coppiers en printers.
 • Volledige financiering vanuit Cloud3000 voor uw ideale werkplek!
 • Op maat service en pakketten.
 • Flexibiliteit en zekerheid.
 • Service Level Agreement zodat u altijd weet waar u aan toe bent.

Vraag ons naar de mogelijkheden voor uw bedrijf!

Wilt u meer weten over wat
wij u kunnen bieden?
Klik dan door of bel ons even op!

Bel direct met 0348 – 748 304

  Neem vrijblijvend contact op
  © Copyright 2021 - Cloud3000
  Top