Onze Cloud oplossingen

Met onze cloud oplossingen creëert u voor iedere bedrijfssituatie de ideale werkplek. Of u nu een eenmanszaak bent of een bedrijf met 50 medewerkers, we hebben altijd de ideale online werkomgeving voor u beschikbaar. Slim online Werken op basis van met maatwerk of met eigen bedrijfsapplicaties. Maandelijks meer of minder virtuele werkplekken afnemen en alle specificaties naar wens aanpassen. Het is allemaal mogelijk met onze online oplossingen.

We richten uw complete werkplek in, geheel met werkende randapparatuur en telefonie. Iedere online werkplek is voorzien van de unieke “cloud 3000 service app”, hiermee kunt u online heel direct een vraag stellen of problemen doorgeven.  Oplevering is altijd op basis van gedegen projectplanning, een testperiode en prima begeleiding. Uw data staat in Nederland. Samen met u stellen we de optimale online werkplek samen!

Personal Cloud Box

U heeft al een online werkplek vanaf € 35,= per maand!

Een geheel eigen online werkplek. Dát is de Personal Cloud Box. De vertrouwde werkplek en dan mét de voordelen van online.

Company Cloud Box

Al uw medewerkers online

Met de Company Cloud Box hebben alle medewerkers hun eigen voordelige online werkplek. Zo hebben zij altijd en overal toegang tot hun eigen bestanden en programma’s. U neemt precies zoveel plekken af als nodig is. En dat kan bij Cloud3000 inclusief computer.

Private Cloud Box

Uw eigen online server

Steeds meer bedrijven kiezen ervoor om hun data in de cloud op te slaan. Dat is niet gek, dat heeft namelijk nogal wat voordelen. Maar het aantal ondernemers dat kiest voor een eigen server groeit ook. Een eigen online server kan dé oplossing zijn voor uw bedrijf.

Private Cloud Box Local

Online werken maar lokaal uw data beschikbaar

Voor de ondernemer die het zekere voor het onzekere wenst te nemen, hebben wij de Private Cloud Box samengesteld. Dit pakket biedt de lusten van een eigen netwerk, zonder de lasten. Dat leggen we graag iets beter uit.

Nog even alles op een rijtje...

Personal Cloud Box

Een geheel eigen online werkplek.
Dát is de Personal Cloud Box. Je vertrouwde werkplek en dan mét de voordelen van online.

Lees meer

Company Cloud Box

Met de Company Cloud Box hebben alle medewerkers hun eigen voordelige online werkplek. U neemt precies zoveel plekken af als nodig is.

Lees meer

Private Cloud Box

Misschien wel de beste reden om te kiezen voor een eigen online server is dat u alle data en het beheer ervan, helemaal zelf in de hand hebt.

Lees meer

Private Cloud Box local

Dit pakket biedt de lusten van een eigen netwerk, maar dan zonder de lasten. Dat leggen we graag iets beter uit.

Lees meer
Komt u er niet helemaal uit? Neem gerust contact met ons op.
© Copyright 2021 - Cloud3000
Top