Private Cloud Box Local

Voor de ondernemer die het zekere voor het onzekere wenst te nemen, hebben wij de Private Cloud Box Local samengesteld. Dit pakket biedt de lusten van een eigen netwerk, zonder de lasten. Dat leggen we graag iets beter uit.

Online werken en ook lokaal uw data beschikbaar hebben, dat is de Private Cloud Box Local! Als ondernemer, groot of klein, hecht u zich aan uw data. U wilt dat uw gegevens en bestanden in eigen beheer blijven. U wilt ook dat uw data optimaal beschermd is. U wilt absoluut niet dat er ook maar iets mee gebeurt. Dat begrijpen wij heel goed. Daarnaast wilt u als ondernemer dat het bedrijf, wat er ook gebeurt, blijft doorgaan. Als er een computer kapot gaat en ook als het internet uitvalt bijvoorbeeld. The show must go on. Voor veel bedrijven is de rekenkracht van een systeem heel belangrijk. Programma’s als autoCAD en andere grafische pakketten hebben zeer veel werkruimte en geheugen nodig. U wilt dat deze programma’s soepel, snel en foutloos draaien.

Private Cloud Box Local is je eigen server, lokaal en online beschikbaar!

Wil jij dat jouw onderneming, wat er ook gebeurt, nooit stilstaat? En dat jouw gegevens optimaal beschermd zijn en in je eigen beheer? Het kan met de Private Cloud Box Local. Je hebt al je gegevens veilig in eigen huis terwijl je wel geniet van de voordelen van online werken. Ondertussen behoud je de volledige controle over alle eigen data. Met deze oplossing ga je voor optimale veiligheid, ook bij het uitvallen van uw internetverbinding. Je medewerkers kunnen dan zonder problemen blijven werken. Bovendien verlies je nooit de toegang tot uw data. Buiten alle bovenstaande redenen en voordelen is er nog een groot voordeel van onze Private Cloud Box Local! Zijn enorme rekenkracht! Er is geen programma te heavy voor deze server. Of het internet het nu wel of niet doet.

De voordelen van Private Cloud Box Local

 • Alle data veilig in huis.
 • Eigen beheer van data.
 • Ook bij uitvallen van internet heeft u alle data tot uw beschikking.
 • U verliest nooit de toegang tot uw data.
 • Reken power! Complexe applicaties werken zonder problemen.
 • Voordelen zonder de nadelen van online.

medewerker_01

Interesse in een Private Cloud Box Local?

Kiezen voor Cloud3000 betekent kiezen voor zekerheid en flexibiliteit. Twee belangrijke waarden die soms ver van elkaar af lijken te liggen. Flexibiliteit en zekerheid zijn vaste waarden en normen in alle ondernemingen. Wij brengen ze samen! Zekerheid! Wij zijn specialisten op het gebied van online werken en online werkplekken. Wij werken met een team dat jarenlange ervaring en de nieuwste kennis heeft in online techniek. Denk hierbij aan Microsoft Exchange en Azure. Wij kiezen altijd voor de beste leveranciers en gaan strategische partnerships aan. Wij zijn continu bezig met het behouden, bouwen, vernieuwen en vergroten van onze kennis. Flexibiliteit! Wij wensen iedere onderneming de beste oplossingen te bieden. Of u nu alleen werkt of met 100 collega’s. Of u nu wilt huren of kopen. Of u deze maand 14 werkplekken nodig hebt en over een half jaar 140, of andersom

Met Cloud3000 kiest u voor:

 • Optimale service en ondersteuning middels onze Cloud 3000 service app.
 • Een bedrijf met aantoonbare ervaring.
 • Ervaring en kennis van de laatste technieken en services.
 • Een stabiele, betrouwbare partner.
 • Een team dat online werken niet als bijzaak ziet. Het is onze primaire taak!
 • Een bedrijf dat “nee” durft zeggen als het ergens niet achter staan.
 • Een onderneming met een duidelijke visie over hoe online werkplekken moeten werken.
 • Een team dat achter u staat en altijd voorop loopt.

Bel direct met 0348 – 748 304

  Neem vrijblijvend contact op
  © Copyright 2021 - Cloud3000
  Top