Waarom kiezen voor Cloud3000

Kiezen voor Cloud3000 betekent kiezen voor zekerheid en flexibiliteit. Twee belangrijke waarden die soms ver van elkaar af lijken te liggen. Flexibiliteit en zekerheid zijn vaste waarden en normen in alle ondernemingen. Wij brengen ze samen!

Met Cloud3000 kiest u voor :

 • Optimale service en ondersteuning middels onze Cloud3000 service app.
 • Een bedrijf met aantoonbare ervaring.
 • Ervaring en kennis van de laatste technieken en services.
 • Een stabiele, betrouwbare partner.
 • Een team dat online werken niet als bijzaak ziet. Het is onze primaire taak!
 • Een bedrijf dat “nee” durft zeggen als het ergens niet achter staan.
 • Een onderneming met een duidelijke visie over hoe online werkplekken moeten werken.
 • Een team dat achter u staat en toch altijd voorop loopt.

Bel direct met 0348 – 748 304

  Neem vrijblijvend contact op
  De 8 beste redenen om te kiezen voor Cloud3000

  Zoveel aanbieders voor cloud oplossingen en het worden er steeds meer. U heeft vast veel vragen. Waarom zou ik voor Cloud3000 kiezen? Hoe weet ik dat ik met een betrouwbare Cloud aanbieder te maken heb? Hoe weet ik dat mijn data echt veilig wordt opgeslagen? En hoe gaat het na de overzetting naar de Cloud, wat zijn de afspraken? Wij hebben op al uw vragen antwoorden. U bent van harte welkom om ons te bellen, mailen of langs te komen voor een kop koffie en een goed gesprek. Lees verder in de tekst hieronder. Misschien wordt uw vraag hier al beantwoord.

  De beste redenen om voor ons te kiezen hebben wij in een top 8 gezet!

  1 Knowhow, kennis, bijscholing en ervaring

  Wij zijn altijd op zoek naar beter en meer. Optimaliseren zit in ons bloed. Om altijd voorop te kunnen lopen en u te voorzien van de beste informatie en diensten, zorgen wij dat we op de hoogte zijn van de laatste trends en veranderingen. Zo weet u zeker dat u bediend wordt met de meest recente kennis en knowhow van de laatste ontwikkeling.

  2 Een betrouwbare internetverbinding

  Een hoogwaardige en betrouwbare verbinding met internet is de key als het gaat om cloud computing. Dit geldt voor alle werklocaties, zowel binnenshuis als buitenshuis. Zeker als het gaat om communicatie software is de verbinding verantwoordelijk voor een goede samenwerking. Denk aan telefoongesprekken vanuit de Cloud, online cursussen, een service chat en webinars. Ruis, storing en haperingen kunnen zorgen voor irritaties en oponthoud. Dit kan klanten kosten! Dat is het laatste wat u wilt. Cloud3000 zorgt daarom voor voldoende bandbreedte en een geweldige verbinding. Zo zijn u en uw werknemers altijd verzekerd van soepele communicatie, met elkaar en met uw klanten.

  3 Overgang en omgang met apparatuur en data

  Behalve uw laptops en computers op kantoor zullen ook uw smartphones, tablets en andere apparaten door ons worden klaargemaakt voor het nieuwe bedrijfsnetwerk. Want deze apparatuur zal straks inloggen en contact maken met Cloud3000. Dat betekent dat ook zij beveiligd moeten worden. Alleen zo krijgen zij veilig toegang tot uw bedrijfsdata.

  Voor u als ondernemer is het zaak dat uw data goed gerangschikt is. Maak een goede schifting voordat uw informatie de Cloud in gaat. Dit bespaart tijd en zorgt voor overzicht en snelheid. Wij helpen u hier graag bij.

  4 Alle data in Nederland

  De beste Cloud oplossingen zijn arrangementen die uw data in Nederland houden. Op die manier zijn uw data en gegevens altijd optimaal beschermd en beveiligd. Alle Cloudoplossingen van Cloud3000 zijn gehuisvest in Nederland.

  5 Tailor made Cloudoplossingen

  We hebben het al eerder gezegd, maar het is zo belangrijk! Kies altijd voor een cloudoplossing die op uw situatie aansluit. Wij bieden verschillende cloudoplossingen aan voor verschillende ondernemers en verscheidene eisen. Al onze cloudarrangementen zijn flexibel én specifiek. Want de markt verandert, net als uw bedrijf doet.

  6 Cloud3000 Service Level Agreement

  U wilt graag weten waar u aan toe bent. U streeft net als wij naar stabiliteit, flexibiliteit en betrouwbaarheid. U wilt ons kunnen vertrouwen. Dat begrijpen wij! Daarom leggen wij afspraken die wij met u maken graag vast in een Service Level Agreement.

  7 Cloud3000 is een gecertificeerde cloudaanbieder

  Need we say more?

  8 Implementatie op de werkvloer

  Een verhuizing naar de Cloud3000 is één ding. Werken in de cloud3000 is een ander ding. Hoe gemakkelijk het voor sommigen ook is, u wilt er zeker van zijn dat al uw werknemers deze nieuwe manier van werken zo snel mogelijk en zonder complicaties onder de knie krijgen. Om alles uit de Cloud te halen is een gedegen implementatie op de werkvloer nodig. Wij helpen u hierbij. Dat spreekt voor zich.

  Wilt u meer weten over wat
  wij u kunnen bieden?
  Klik dan door of bel ons even op!

  Bel direct met 0348 – 748 304

   Neem vrijblijvend contact op
   © Copyright 2021 - Cloud3000
   Top