Service Level Agreement

Welke samenstelling van beheer en support u wenst is afhankelijk van uw bedrijfsvoering. Geen onderneming is hetzelfde. Ook iedere ondernemer is uniek. Daarom is een Service Level Agreement van Cloud3000 altijd een op maat pakket.

Service Level Agreement: Altijd het juiste pakket voor de juiste prijs.

Wij stellen zo’n pakket samen op basis van uw behoeften en bedrijfsactiviteiten. Dit doen we echter samen met u. We praten over de bedrijfssituatie en visie, de groeimogelijkheden en de verschillende markten van uw bedrijf. Zo kunnen we bijtijds bijsturen en uw pakket aanpassen aan een nieuwe situatie. Zo heeft u altijd een pakket welke de behoeften van uw bedrijf complementeert en versterkt.

Cloud3000 levert de beste online pakketten voor iedere ondernemer. Ons online beheer concept zorgt voor zekerheid en flexibiliteit in uw bedrijfsvoering.

Door altijd pakketten op maat samen te stellen, betaalt u als ondernemer nooit meer dan u gebruikt. Dat is al een kostenbesparing op zich. Bij ons neemt u alleen de werkplekken af die u deze maand nodig heeft. Dat is pas een flexibel systeem. En zo bent u dus altijd verzekerd van de beste service en de beste prijs.

Zeg je Cloud3000 dan zegt u ‘ja’ tegen:

  • Op maat service en pakket.
  • Besparen van onnodige kosten.
  • Flexibiliteit.
  • Zekerheid.

Bel direct met 0348 – 748 304

    Neem vrijblijvend contact op
    © Copyright 2021 - Cloud3000
    Top